Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Scaniro-projekt med fokus på optimal driftsledelse
Scaniro fløjtede 12. januar 2011 et vigtigt internt projekt i gang, der omfatter fire nøglemedarbejdere i kompetenceudviklingsforløbet "Ledelse af løbende forbedringer".

Nye kompetencer, erfaringer og færdigheder
Gennem workshops, netværk, coaching og teori vil medarbejderne over en periode på 6-8 måneder blive klædt på med nye kompetencer, erfaringer og færdigheder, som forbedrer og optimerer den daglige drift, forretningsgange og produktionsflow i alle aspekter. Dette skal primært komme Scaniros kunder til gode - og naturligvis vores egen organisation.

Kompleks og omfattende produktion
Projektet er en væsentligt del af Scaniros uddannelsespolitik, som i denne sammenhæng fokuserer på at udvikle den daglige driftsledelse, der bla. styrer en kompleks produktudvikling, produktion, montering, emballering og distribution af færdige produkter for virksomheder. Månedligt leverer Scaniro en lang række kundespecifikke avancerede metal-produkter i forskellige designs og udformninger. Scaniro håndterer mere end 3.500 forskellige varenumre for en række faste kunder.

Væksthus og Integrate styrer netværksforløbet

Scaniro får kyndig og praktisk hjælp gennem hele projektet fra konsulenthuset Integrate og Væksthus Nordjylland der sammen leder forløbet, og ialt 5 virksomheder deltager i netværket, som forventes afsluttet august/september 2011.

Af udviklingsdirektør Lars Ole Rærup, lor(at)scaniro.dk


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>