Sitemap Print Vis nyhedNewsVis nyhet
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Scaniro er indstillet til CSR People Prize 2014!
Når CSR People Prize uddeles for fjerde år i træk den 30. oktober ved CSR Award Show i Holstebro, er Scaniro med i opløbet. Prisen uddeles til virksomheder, som udviser socialt ansvar over for deres medarbejdere eller lokalsamfund.

VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar arbejder for, at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Det sker ikke mindst med uddelingen af hædersprisen CSR People Prize, hvor formålet er at trække de gode eksempler frem i lyset. Det forklarer VFSA-formand og viceordførende direktør i Jyske Bank, Sven Blomberg:

”Vi uddeler CSR People Prize for at gøre opmærksom på de udsatte grupper, som kan blive til ressourcer på arbejdsmarkedet, og for at hylde de virksomheder, der gør en særlig indsats gennem fx rekruttering af unge med kriminel baggrund eller personer med handicap, gennem forebyggelse af stress og sygdom på arbejdspladsen eller ved at fastholde medarbejdere, som har brug for støtte.”

Ud af de indstillede virksomheder nominerer en dommerkomite seks virksomheder. Blandt disse seks vælges to vindere, da CSR People Prize uddeles i to versioner, en til virksomheder med under 100 ansatte og en til virksomheder med over 100 ansatte.

I 2013 gik CSR People Prize til pensionsselskabet ATP og til Ringsted-virksomheden Bevola, som opbygger lastbiler, hængere og trailere.

Læs mere om VFSA og CSR People Prize: www.vfsa.dk/people+prize

Læs mere om CSR Awards hos csrfonden.dk: www.csrfonden.dk/

Fakta om CSR People Prize

  • VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i over ti år arbejdet for at indsluse og fastholde socialt udsatte på arbejdsmarkedet, bl.a. ved at uddele CSR People Prize.

  •  VFSA består af en række danske erhvervsfolk fra de største danske virksomheder. Medlemmerne er alle personligt udpeget af beskæftigelsesministeren.

  • CSR People Prize bliver sammen med en række andre priser inden for CSR-området overrakt ved CSR Awards 2014, der afholdes den 30. og 31. oktober i Holstebro Musikteater.

  • CSR Awards er en stor årlig konference, som har til formål at udbrede kendskabet til CSR-området og få flere virksomheder til at integrere CSR i måden at skabe og drive forretning på.

<- tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 35 års erfaring og produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>