Sitemap Print Vis nyhedNewsVis nyhet
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Scaniro er med i opløbet om H.K.H. Prins Joachims håndtryk
Scaniro er nomineret til årets CSR People Prize i kategorien virksomheder under 100 ansatte
Scaniro er nomineret til årets CSR People Prize i kategorien virksomheder under 100 ansatte

Scaniro har som en af kun tre virksomheder vundet dommernes anerkendelse og er blevet nomineret til årets CSR People Prize. Med over 100 indstillede virksomheder til årets to priser, er nomineringen i sig selv en flot bekræftelse af Scaniros vedvarende CSR indsats.

Prisen bliver uddelt til virksomheder, der gennem konkrete initiativer har vist social ansvarlighed i både ledelsens visioner og i dagligdagen. Tilknytning til lokalsamfundet samt velfungerende medarbejdere er vigtige parametre for os, så det er en nominering, som vi er meget glad for.

Selvom CSR People Prize er en flot nominering, arbejder vi ikke her på Scaniro med CSR for anerkendelsens skyld, men pga. vi syntes det er det rigtige at gøre. Både for den enkelte ansatte men også for det lokalsamfund, som vi sætter så stor pris på at være en del af.

CSR People Prize overrækkes af H.K.H. Prins Joachim til CSR Award Show i Holstebro den 30. Oktober. Scaniro vil selvfølgeligt være tilstede til arrangementet, hvor vi både vil lære om nye CSR tiltag og udbygge vores allerede store netværk. Der vil til arrangementet være flere fremtrædende talere, heriblandt tre danske ministre.

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar der, for 4 år i træk, uddeler den eftertragtede pris. De har i over ti år arbejdet på at indsluse og fastholde socialt udsatte på arbejdsmarkedet. Deres medlemmer er erhvervsfolk, der alle er udpeget af beskæftigelsesministeren og kommer fra nogen af Danmarks mest markante virksomheder.

- Hent vores pressemeddelelse her eller ved at klikke på billedet til højre >>


<- tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 35 års erfaring og produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>