Sitemap Print Vis nyhedNewsVis nyhet
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Profil: Ib Knudsen – kundens vej til et godt produkt
Arbejdsglæde og loyal medarbejder er ord, der beskriver Ib Knudsen – han pendler 160 km. fra sit hjem ved Skanderborg til Fjerritslev og tilbage igen, to gange om ugen – hver uge.

Nyeste forskning viser, at medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen har stor betydning for virksomhedens effektivitet og produktivitet. Omvendt afspejler medarbejdernes engagement og kompetencer også den virksomhed de arbejder for.

Ib Knudsen siger: ”To gange om ugen kører jeg 1 time og 45 minutter hver vej, når jeg arbejder på kontoret i Fjerritslev – men det har jo også den fordel, at jeg de andre tre dage, hvor jeg arbejder ud fra hjemmekontoret, er 160 km. tættere på en anden del af kunderne.

Ib arbejder for den nordjyske metalfabrik Scaniro, hvor han har været ansat siden 2009. Han er projektleder og hans arbejdsopgaver er blandt andet at:

  • Udarbejde tilbud til nye og eksisterende kunder
  • Være tovholder og kontaktperson for en del af Scaniros faste kunder
  • Oprette nye produkter i Scaniros system, så de er klar til produktion og sørge for, at dokumentationen er klar i form af procestider, tegninger og lignende
  • Produktmodne – videreudvikling af produkter, tegninger og dokumentation – ofte  i samarbejde med kunderne

Uddannelse i højsædet

På Scaniro er videreuddannelse og opgradering af medarbejdernes kompetencer i højsædet, ligesom virksomheden hele tiden holder sig orienteret og følger den nyeste viden inden for produktudvikling og design.

Ib fortæller: ”På Scaniro er det kutyme, at medarbejderne bliver opkvalificerede i forhold til den nyeste viden inden for deres arbejdsområde - og det var derfor også en naturlig udvikling for mig at gå fra 2D, som jeg tegnede i tidligere, til 3D. ”

Ib har netop været på kursus i 3D tegneprogrammet Autodesk Inventor, der gør det lettere at designe og validere produkter, inden de bliver konstrueret i fabrikshallen. Ib gennemførte i november 2013 Autodesk Inventor Grundprincipper og i februar 2014 Autodesk Inventor videregående. Ib har tidligere været intern tovholder i forhold til DNV-certificeringerne på Scaniro og var i en periode også kvalitetsansvarlig.

At en kompetent medarbejder, som Ib Knudsen, vælger at pendle så langt mellem bopæl og arbejdsplads afspejler i høj grad arbejdspladsen. Ibs engagement understøtter den seneste DNV audit fra 2014, der understreger, at Scaniros medarbejdere er meget engagerede og kompetente – det er Ib et konkret eksempel på.


<- tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 35 års erfaring og produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>