Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Scaniro får H.K.H. Prins Joachims anerkendelse
Scaniro vandt i går aftes den præstigefyldte CSR People Prize i kategorien for virksomheder under 100 ansatte

Fra venstre til højre i ovenstående billede: Lars Ole Rærup, Michael Ranch Kornum, H.K.H. Prins Joachim, Sven A. Blomberg og Mette Rønnau


Ved det stort anlagte CSR AWARD arrangement i Holstebro lykkedes det i går Fjerritslev-virksomheden Scaniro at vinde den eftertragtede CSR People Prize for virksomheder under 100 ansatte. Dommerne gav dem prisen pga. virksomhedens succes med at indsluse og derefter ansætte mennesker i udkanten af arbejdsmarkedet.

Det konkrete arbejde, der har ledt Scaniro frem til anerkendelsen er, at de samarbejder med bl.a. med Jammerbugt Kommune om at hjælpe ledige til at opnå eller genskabe kontakt til arbejdsmarkedet i en såkaldt jobfabrik. Det er et arbejde som involverer alle medarbejdere på virksomheden og har givet 20% af medarbejderne på jobfabrikken varigt arbejde på Scaniro efterfølgende. De unge mennesker har fået succesoplevelser og har derved opbygget selvtillid.

”Vi er langt fremme hvad angår bearbejdning og konstruktion af stålelementer, men vi har i vores udvikling ikke glemt dyder som medmenneskelighed og samfundssind. Selvom vi er en international spiller, så har vi jo benene godt plantet i det lokalsamfund vi holder så meget af og selvfølgeligt ønsker skal være så velfungerende som muligt.”, udtaler direktør Michael Ranch Kornum.

Med over 100 indstillede virksomheder til CSR People Prize, var Scaniro i flot selskab. Alle virksomhederne har gjort deres for at Danmark forbliver et velfungerende samfund.

Fakta om CSR People Prize

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar der, for 4. år i træk, uddeler den eftertragtede CSR People Prize. De har i over ti år arbejdet på at indsluse og fastholde socialt udsatte på arbejdsmarkedet. Deres medlemmer er erhvervsfolk, der alle er udpeget af beskæftigelsesministeren og kommer fra nogen af Danmarks mest markante virksomheder.

Formålet med uddelingen af CSR People Prize er at fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes når en virksomhed påtager sig et socialt ansvar ift. at forebygge medarbejder-nedslidning og arbejdsulykker, fastholde ansatte på arbejdspladsen og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet. 

Links:

·  CSR Fonden: http://www.csrfonden.dk/

·  Virksomhedsforum for Socialt Ansvar: http://www.vfsa.dk

·  Interview med Michael Ranch Kornum efter sejren:
   http://www.youtube.com/watch?v=hRZXThW1DAo

·  Interview med Michael Ranch Kornum om nomineringen:
   https://www.youtube.com/watch?v=V-8ZWj2aRJ0

·  Hent pressemeddelelsen som PDF her >>


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 35 års erfaring og produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>