Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Scaniro og norsk fitness
Scaniro har udviklet en ny type behandlingsbænk til fysioterapeuter i samarbejde med norske Fysiopartner.

Fysiopartner med hovedsæde i Oslo, har I samarbejde med Scaniro udviklet en helt ny type fysioterapeutbænk, som har vist sig at være særdeles populær. Bl.a. fik Scaniro besøg af en hollandsk kunde, der ikke var tilfreds med den oprindelige kinesisk-udviklede bænk, men var så begejstret for Scaniros løsning, at han på stedet bestilte 19 mere.

 

Scaniro har gennem hele det 6 måneder lange forløb haft et meget fint samarbejde med Fysiopartner. Hos Scaniro har det været et fast team, der har arbejdet på projektet gennem hele forløbet. Det har betydet at bænken stort set er blevet lavet fra bunden igen og nu med mange nye detaljer og i en væsentlig højere kvalitet.

 

Scaniro forventer nu, at man kan udbygge samarbejdet med Fysiopartner og findpudse produkter eller opfinde helt nye i fællesskab. Udvikling er en naturlig del af Scaniro og netop denne type projekter er med til at give fuld valuta hos kunden.

 

 

 


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>