Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Pressemeddelelse


PRESSEMEDDELELSE


Fjerritslev, mandag d. 17. januar 2022


Generationsskifte hos Scaniro

Metalvirksomheden Scaniro i Fjerritslev har, pr. 1. januar 2022, gennemført et generationsskifte i ejerkredsen. Lars Ole Rærup og Michael Ranch Kornum, der hver ejede 1/3 af virksomheden har solgt deres ejerandele. I stedet er Niklas Mejdahl Jensen og Rene Pedersen indtrådt i ejerkredsen som ligeværdige partnere med Keld Jensen.

Generationsskiftet hos Scaniro har været undervejs et stykke tid. Ejerkredsen har gennem de seneste par år arbejdet målrettet for at finde den helt rette konstellation til at sikre Scaniros fortsatte succes og positive udvikling.

- Scaniro er en sund virksomhed med stort vækstpotentiale og mange spændende udviklingsmuligheder, og der er ingen tvivl om, at vores nye medejere vil kunne bidrage med ny energi og ny udvikling i den proces. Ejerskiftet har tilført nye kompetencer og ny økonomi, og vi har allerede flere spændende planer i støbeskeen - langsigtede planer, som vi forventer vil generere yderligere vækst og skabe endnu flere lokale arbejdspladser, lyder det fra adm. direktør og medejer Keld Jensen.

Medejer Rene Pedersen er udelukkende indtrådt som investor i ejerkredsen, mens medejer Niklas Mejdahl Jensen er tiltrådt som salgsdirektør og dermed indgår i den daglige drift.

- Scaniro er en spændende virksomhed med ekstremt meget potentiale, og jeg glæder mig over at være blevet en del af holdet og til at skulle bidrage aktivt til virksomhedens fortsatte udvikling. Jeg kommer fra en stilling som sælger i en grossistvirksomhed, der har været leverandør til Scaniro, og jeg er oprindeligt udlært smed, så jeg har en del know-how og viden fra branchen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at mine styrker inden for salg, kombineret med Kelds erfaring, know-how og store netværk, er et rigtig godt match og den helt rette kombination i forhold til at udvikle og konsolidere Scaniro langt ud i fremtiden, fastslår salgsdirektør og medejer Niklas Mejdahl Jensen.

Miljø, digitalisering og investering

Gennem de seneste år har Scaniro arbejdet målrettet på at blive CO2-neutrale, og virksomheden er blevet klimacertificeret. Både Keld Jensen og Niklas Mejdahl Jensen forsikrer, at det miljømæssige fokus fortsat vil stå højt på dagsordenen, ligesom arbejdet med at øge digitaliseringen i virksomheden fortsætter ufortrødent. Herudover planlægger den nye ejerkreds store investeringer i maskinparken, så den til hver en tid fremstår fuldt opdateret og topmoderne til glæde for Scaniros mange kunder i både ind- og udland.

- Vi føler, at vi er rigtig godt polstret til fremtiden. Vi har et stærkt økonomisk fundament, en dygtig og engageret medarbejderstab og en attraktiv kundeportefølje med potentiale for yderligere vækst. Med den nye energi og de udviklingsplaner, der vil blive realiseret i kølvandet på ejerskiftet, bliver det uden tvivl spændende at følge Scaniros udvikling i de kommende år, slutter Keld Jensen.

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. direktør og medejer Keld Jensen på telefon 31 68 48 02 eller via mail: kj(at)scaniro.dk
Salgsdirektør og medejer Niklas Mejdahl Jensen på telefon 51 15 21 11 eller via mail: nmj(at)scaniro.dk


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>