Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Profil

Om Scaniro

Scaniro produktionsklargør, producerer og leverer avancerede produkter i stål og aluminium mm.

Scaniro er etableret i 2006 og er en af Danmarks førende fabrikationsvirksomheder inden for metalprodukter. Scaniro er en dedikeret outsourcing partner og leverandør til erhvervskunder og produktejere. Vi tager ansvaret for produktejerens outsourcede produktion, færdiggørelse, pakning og logistik.

Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er de vigtigste parametre for Scaniro's kunder. Loyalitet og 100% diskretion og beskyttelse af produkthemmeligheder er en forudsætning for et tillidsfuldt og langvarigt samarbejde.

Scaniro råder over erfarne medarbejdere, der har mere end 35 års erfaring og produktionsekspertise inden for metalproduktion. Virksomheden er forankret i regionen og vores sociale engagement lokalt er vigtigt for os. Selv om vi er lokale, så engagerer vi os i en global verden - såvel socialt, udviklingsorienteret og økonomisk.

Mission:

Med avanceret teknologi, trænede og fleksible medarbejdere og stor kapacitet at give vores kunder fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden.

Vision:

At være den foretrukne outsourcing partner og leverandør for vores kunder.
  

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 35 års erfaring og produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

   

Vi fokuserer på produktionsflow og overblik.

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at din produktion i vores fabrik er sat på skinner.
Specialviden og produktionserfaring opsamles og forankres kontinuerligt hos Scaniros kundecenter
og produktions-/logistikplannere. Det sikrer dig et afgørende teknologisk forspring og kortest mulige time-to-market.
Dine ordrer produceres, kontrolleres og leveres til tiden uden fejl - hos dine distributører og forhandlere.