Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Profil: Keld Jensen opdaterer sig selv med BSA-lederkursus
Direktør Keld Jensen, der styrer Scaniros kundecenter og tekniske kompetencer, har i foråret 2014 gennemført IAK, PA og Metal- og Maskinindustriens lederkursusforløb.

Direktør Keld Jensen, der styrer Scaniros kundecenter og tekniske kompetencer, har i foråret 2014 gennemført IAK, PA og Metal- og Maskinindustriens lederkursusforløb.

Teori som giver resultater
"Kursusforløbet klæder mig bedre på i hverdagen - især til at motivere og kommunikere overalt i virksomheden", understreger Keld Jensen.

"Med JTI-profilen og de personlige lederværktøjer kan problemstillinger i dagligdagen løses på en god måde, som giver bedre arbejdsflow og resultater."

12 ledere fra mindre og mellemstore virksomheder deltog i 6-dages kurset, der indeholdt 5 moduler. JTI (personlig lederprofil), konflikthåndtering, tidsstyring, kommunikation og forandringsledelse var blot nogle af ledertemaerne.

Godt klædt på med kompetencer
Keld Jensen uddyber: "Naturligvis er der emner, som jeg og vi i forvejen er godt klædt på med - men med nye metoder til at motivere til positiv forandring, fokuseret tidsstyring og effektive beslutninger, så er jeg rigtig godt tilfreds med udbyttet af kurset."

Metodik, erfaringsdeling og JTI-profilens fokus på personlig lederudvikling er centrale for Scaniros direktion og ledelsesteamet, der dagligt håndterer en kompleks logistik og fremstilling af avancerede metalprodukter.


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>