Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Ib Thorup er udnævnt til Compliance og Driftschef


Ib Thorup er udnævnt til Compliance- og Driftschef


I erkendelse af at der hele tiden kommer nye krav og forventninger, er det en kontinuerlig proces at have et opdateret ledelsessystem.

Med udnævnelsen af en Compliancechef sikrer vi, at vi har ansvaret placeret ét sted og, at vi synliggør betydningen af dette arbejde. Både internt i organisationen og eksternt ved kunder, leverandører, myndigheder etc.Ansvarsområdet omfatter blandt andet de love, der er relevante for en virksomhed som Scaniro - og hvordan vi som virksomhed vil overholde dem. Hvilke registreringer og kontrolprocesser har vi iværksat for at sikre dette.Eksempelvis omfatter det også arbejdet med at reducere Scaniros CO2-aftryk og opfyldelse af 2030 reduktionsmålet om maksimalt 1,5 ° C SBTi.Ib har i en årrække haft ansvaret for kvalitet og certificering hos Scaniro - samt at udvikle Scaniros ledelsessystem, der netop bygger på en række standarder og regler.


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>