Sitemap Print
 
 
Home  > Forside > Nyheder
Artikel: "Tilbagesourcing skyldes dårlig kvalitet"
Men også lange leveringstider og manglende fleksibilitet angives som årsager blandt de danske virksomheder, som vælger at tilbagesource produktion fra udlandet.

Kilde: Danmarks Statistik

Tilbagesourcing skyldes dårlig kvalitet

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Kilde: Fra METAL SUPPLY, Fredag 3. maj 2013
Af Stefan Buur Hansen
- Link til artikel (Metal Supply) >>
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Men også lange leveringstider og manglende fleksibilitet angives som årsager blandt de danske virksomheder, som vælger at tilbagesource produktion fra udlandet.

Det er fortsat kun en forsvindende lille andel af de danske virksomheder, som vælger at trække den outsourcede produktion hjem til Danmark gennem såkaldt tilbagesourcing.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, som har overvåget området i to perioder fra 2001-2006 og 2009-2011.

I begge perioder havde 17 procent af de cirka 5.000 undersøgte firmaer outsourcet til udlandet, mens kun 1,8 procent siden har tilbagesourcet produktionen.

Dårlig kvalitet og manglende fleksibilitet
"Det er primært firmaernes kerneaktivitet, dvs. produktion, der flyttes hjem igen; tre ud af fire firmaer flyttede kerneaktivitet hjem igen. Firmaer inden for industrien udgjorde 63 procent af de tilbagesourcende firmaer i perioden 2009-2011. Blandt firmaerne inden for industrien, der tilbagesourcede, flyttede hele 86 procent kerneaktivitet tilbage", konkluderer Danmarks Statistik om undersøgelsen.

De virksomheder, der trods alt tilbagesourcer, trækker især produktionen hjem fra EU og Kina. Det var de samme steder, produktionen især blev outsourcet til i første omgang.

Som begrundelse for at tilbagesource nævner virksomhederne især utilstrækkelig kvalitet, mens også lang leverigstid og problemer med leverandørernes fleksibilitet angives som hyppige årsager.

- Link til artikel (Metal Supply) >>


tilbage til nyhedslisten

EFFEKTIVE ROBOTTER
               SERIE- & ORDREPRODUKTION
      SIKKER LOGISTIK & LEVERING

Scaniro er en fremtidsorienteret virksomhed og en ansvarsfuld producent af højtforarbejdede og komplekse metalprodukter. 40 års produktionsekspertise resulterer i teknisk avancerede løsninger med unik finish - til glæde for vores kunder. Fleksibilitet, kvalitet og levering til tiden er vores vigtigste særkende.

  

Ring og få svar - vi står parat til at hjælpe dig

I vores kundecenter sikrer din Scaniro tovholder, at den outsourcede produktion er sat på skinner.

  Kundecenter:  3168 4800
  Email:  info(at)scaniro.dk

  Mette mobil:  3168 4810
  Kundecenter kontaktpersoner >>